Beeldmateriaal aanvragen

Van elk werk uit de collectie kan beeldmateriaal worden aangevraagd.

Je kunt dit doen via het bestelformulier. Toestemming vragen voor reproductie gaat eveneens via dit formulier. Indien (nieuwe) opnames moeten worden gemaakt, liggen de kosten voor beeldmateriaal hoger en is de levertijd langer. Zie ook de prijslijst.

Reguliere aanvraag
De aanvraag wordt na ontvangst van het bestelformulier in behandeling genomen. Na ontvangst van betaling wordt het beeldmateriaal zo snel mogelijk verzonden. Voor aanwezig beeldmateriaal geldt een levertijd van circa vier weken na ontvangst van de betaling.

Spoedaanvraag
In geval van een spoedaanvraag geldt voor aanwezig beeldmateriaal een levertijd van één week na ontvangst van de betaling. Voor nieuwe opnames geldt bij een spoedaanvraag een levertijd van twee weken na ontvangst van de betaling. Aan een spoedaanvraag zijn extra kosten verbonden.

Voor het bestellen en gebruiken van de afbeeldingen van Museum Boijmans Van Beuningen gelden leveringsvoorwaarden.

Voor meer informatie over aanvragen: images@boijmans.nl.

Copyright en beeldrecht
Niet al het beeldmateriaal is vrij van auteursrechten. De gebruiker dient zelf contact op te nemen met Pictoright of de betreffende belanghebbende om het gebruiksrecht te regelen.

Pers
Voor afbeeldingen voor persdoeleinden kunt u zich wenden tot de afdeling Marketing & Communicatie via pressoffice@boijmans.nl